Osallistujan ohje
3.4.2017 13:51 Artikkelit / FC Ruskon Pallo

Osallistujan ohje

Tenavaliiga tutustuttaa nappulat ja heidän vanhempansa jalkapalloon niin harrastuksena kuin liikunta- ja kasvatusmuotonakin. Leikit, pienimuotoiset harjoitteet sekä pelit opettavat lapsille ryhmässä liikkumisen alkeita. Tenavaliigan ohjaajina toimivat jalkapalloa Ruskon Pallossa jo joitakin vuosia harrastaneiden lasten vanhemmat. Tänä vuonna vuorossa on FC Ruskon Pallon P11-joukkueen vanhemmat.

Helpoiten ilmoittautuminen onnistuu seuraavasta linkistä aukeavalla kyselylomakkeella.

Tenavaliigassa leikitään erilaisia ryhmäleikkejä, harjoitellaan leikinomaisesti jalkapallon perustaitoja ja yleisiä lasten liikunnallisia perustaitoja sekä tietenkin pelataan jalkapalloa.

Jokainen pelaaja saa liivin, johon kiinnitetään pelaajan oma nimi. Tenavaliigan ohjaajat tunnistaa neonvärisistä liiveistä.

Tenavaliigan lopuksi pelaajat saavat kunniakirjat osallistumisesta ja lisäksi FC Ruskon Pallon joulujuhlassa palkitaan kaikki osallistujat henkilökohtaisella mitalilla. Joulujuhlan ajankohta ilmoitetaan Ruskolaisessa ja tieto lähetetään myös osallistujan yhteystiedoissa olevaan sähköpostiosoitteeseen. Mitalit saa vain joulujuhlasta noutamalla.

Tuo lapsesi Tenavaliigaan säännöllisesti niin usein kuin perheenne kesäohjelmaan suinkin sopii. Lapsi tottuu näin jalkapalloharrastuksen säännölliseen rytmiin ja oppii monipuolisesti alkeita eri jalkapallotaidoista. Varmista, että lapsellasi on asianmukainen jalkapalloon sopiva liikunnallinen ja sään mukaan valittu vaatetus ja varustus, johon kuuluvat esim. verryttelyasu, tossut, säärisuojat ja valmiiksi täytetty vesipullo. Saapukaa paikalle ajoissa, jotta ehditte valmistautua treenikuntoon (liivi). Vanhemmat ovat tervetulleita jäämään kentän laidalle katsomaan Tenavaliigan pelejä ja leikkejä (2015 osallistuu vanhemman kanssa, tarvittaessa myös 2014). Kannustaminen tehdään aina positiivisessa hengessä ja varsinainen ohjaaminen jätetään Tenavaliigan järjestäjille.


Leikin ja pelin tiimellyksessä voi aina sattua jokin vahinko. Järjestäjillä on mukanaan ensiapuvarusteita ja ensiaputaitoinen ohjaaja on aina läsnä Tenavaliigassa. Järjestäjien hoivasta huolimatta lapsella voi olla paha mieli haaverin johdosta ja läheistä aikuista kaivataan tällöin lohduttamaan. Ellemme tavoita sinua kentän laidalta, varmistathan, että saamme sinuun tarvittaessa yhteyden Tenavaliigan aikana.

Kaikki lapset ovat vakuutettuja Suomen Palloliiton Pelipassivakuutuksella Tenavaliigaa harrastaessaan. Jos mahdollista haaveria pitää vielä ensiavun jälkeen hoitaa lääkärillä, ota yhteys johonkin seuraavista Suomen Palloliiton sopimuslääkäriasemista:

Suomalainen Vektor vahinkokäsittely vastaa AON-pelipassivakuutuksen jalkapallon pelaajien hoitoon ohjauksesta ja vahinkojen käsittelystä. Vahinkoilmoituksen voi täyttää osoitteessa www.vektor.fi. Täytä vahinkoilmoitus mahdollisimman pian vahingon sattumisen jälkeen! Saat vahvistuksena sähköpostiisi vahinkonumeron.

Tenavaliigan pohjalta perustetaan uusi nuorimman ikäluokan joukkue. Tänä vuonna perustetaan 2014 syntyneiden joukkue. Vanhempien vapaaehtoistyö joukkueen perustamiseksi ja pyörittämiseksi on koko toiminnan peruspilari. Myös vanhemmat joukkueet ottavat mielellään Tenavaliigasta vahvistuksia riveihinsä.

Maksathan 35€ osallistumismaksun viimeistään 3.5.2019 tilille:

Tilinumero: FI69 5710 3520 0408 45
Pankki: Turun Seudun Osuuspankki (BIC: OKOYFIHH)
Maksun saaja: FC Ruskon Pallo ry P11

Kirjoita viestikenttään tenavaliigalaisen nimi ja tulosta kuitti mukaan tai näytä se esim. puhelimen näytöltä.


   
Lisää uutisia
FC Ruskon Pallo
«  Syyskuu   »
Kategoriat