Osa Ruskon Pallon joukkueista pelaajat talvella futsalia. Seuralla on nimetty henkilö joka hoitaa otteluasettelut. Ottelut ovat pääasiassa sunnuntaisin oman seuran treenivuoroilla. Turnaus ei voi olla samaan aikaan muiden turnausten ja pelien kanssa, mutta menee Ruskotalolla olevien treenien päälle (oli kyseessä oman tai jonkun muun seuran treenit).

Kun pelipäivä lähenee, infoa seuran muita joukkueita peleistä että tietävät siirtyä omalta treenivuoroltaan. Ulko-oveen voitte joko laittaa puhelinnumeron mistä saa jonkun kiinni jos tarvitsee tulla avaamaan ovea tai laittaa sähköpostia etukäteen jukka.eenila@rusko.fi jos haluatte oven olevan auki pelien ajan. Mielummin kuitenkin ovi lukossa kutsumattomien vieraiden takia.

Muista selvittää ajoissa miten pelikello toimii. Selvitä myös pallot, minkä kokoisia teidän joukkueet käyttää, Pelipalloja ja kello on Ruskotalolla seuran kaapeissa. Kellon käyttöohje löytyy samasta kaapista kellon kanssa. Jos tulee kysyttävää kellon käytön suhteen, yhteys seuran puheenjohtajaan.

Kellon käytöstä!! Liitin on tiukka, mutta huolellisesti polvilleen mennen sen saa sovitettua paikalleen. Samoin poisottamisessa pitää olla malttia. Johtoa ei voi repiä, se on varma keino hajottaa se. Seinässä oleva rasia on löystynyt, joten johdon kanssa pitää olla tosi varovainen. Turnauksen ajaksi ylös toimitsijoille menevä johto tulee teipata seinään.

Huom nappulajoukkueet! Muista pelinohjaajat! Talvena 2023-2024 2015 ja nuoremmat peleissä on pelinohjaajat, sitä vanhemmilla tuomarit Palloliiton puolesta.