Osa Ruskon Pallon joukkueista pelaajat talvella futsalia. Jos joukkueenne pelaa futsalia, sarjaohjelman saatuanne katsokaa sopiva päivä futsal-turnauksellenne Palloliiton antamana ajankohtana (esim 3.11-20.11). Selvittäkää, milloin Ruskotalolla olisi sopivaa järjestää turnaus tuona ajankohtana. Turnaus ei voi olla samaan aikaan muiden turnausten ja pelien kanssa, mutta menee Ruskotalolla olevien treenien päälle (oli kyseessä oman tai jonkun muun seuran treenit).

Kun sopiva pelipäivä on löytynyt, niin tee varaus tilavaraukset@rusko.fi. Ilmoita, milloin on ensimmäinen peli, milloin viimeinen ja mihin aikaan ovien tulee olla auki. Kun kunta varaa turnauksen, heiltä lähtee automaattiperuutus vakiovuorolaisille joilla olisi treenit tuona ajankohtana. Hyvä olisi silti ilmoittaa muille joukkueille että turnaus on tuolloin, varsinkin jos turnaus menee oman seuran treenien päälle. Muiden seurojen vuoroista meillä ei ole tietoa eikä yhteystietoja kenelle ilmoittaa. Varausvahvistuksen saatuanne saatte myös tietoonne milloin ovi on auki tuona päivänä.

Muista selvittää ajoissa missä kello sijaitsee ja miten se toimii. Selvitä myös pallot, minkä kokoisia teidän joukkueet käyttää, Pelipalloja ja kello on Ruskotalon kaapissa nro 6. Kellon käyttöohje löytyy samasta kaapista kellon kanssa. Jos tulee kysyttävää kellon käytön suhteen, yhteys seuran puheenjohtajaan.

Kellon käytöstä!! Liitin on tiukka, mutta huolellisesti polvilleen mennen sen saa sovitettua paikalleen. Samoin poisottamisessa pitää olla malttia. Johtoa ei voi repiä, se on varma keino hajottaa se. Seinässä oleva rasia on löystynyt, joten johdon kanssa pitää olla tosi varovainen. Turnauksen ajaksi ylös toimitsijoille menevä johto tulee teipata seinään.

Huom nappulajoukkueet! Muista pelinohjaajat!