Osallistujan ohje

Osallistujan ohje

Tenavaliiga tutustuttaa nappulat ja heidän vanhempansa jalkapalloon niin harrastuksena kuin liikunta- ja kasvatusmuotonakin. Leikit, pienimuotoiset harjoitteet sekä pelit opettavat lapsille ryhmässä liikkumisen alkeita. Tenavaliigan ohjaajina toimivat jalkapalloa Ruskon Pallossa jo joitakin vuosia harrastaneiden lasten vanhemmat. Tänä vuonna vuorossa on FC Ruskon Pallon P12 ja T11-12 -joukkueen vanhemmat.

Helpoiten ilmoittautuminen onnistuu seuraavasta linkistä aukeavalla ilmoittautumislomakkeella.

Tenavaliigassa leikitään erilaisia ryhmäleikkejä, harjoitellaan leikinomaisesti jalkapallon perustaitoja ja yleisiä lasten liikunnallisia perustaitoja sekä tietenkin pelataan jalkapalloa.

Jokainen pelaaja saa liivin, johon kiinnitetään pelaajan oma nimi. Tenavaliigan ohjaajat tunnistaa neonvärisistä liiveistä.

Tenavaliigan lopuksi pelaajat saavat kunniakirjat osallistumisesta ja lisäksi FC Ruskon Pallon joulujuhlassa palkitaan kaikki osallistujat henkilökohtaisella mitalilla. Joulujuhlan ajankohta ilmoitetaan Ruskolaisessa ja tieto lähetetään myös osallistujan yhteystiedoissa olevaan sähköpostiosoitteeseen. Mitalit saa vain joulujuhlasta noutamalla.

Tuo lapsesi Tenavaliigaan säännöllisesti niin usein kuin perheenne kesäohjelmaan suinkin sopii. Lapsi tottuu näin jalkapalloharrastuksen säännölliseen rytmiin ja oppii monipuolisesti alkeita eri jalkapallotaidoista. Varmista, että lapsellasi on asianmukainen jalkapalloon sopiva liikunnallinen ja sään mukaan valittu vaatetus ja varustus, johon kuuluvat esim. verryttelyasu, tossut, säärisuojat ja valmiiksi täytetty vesipullo. Saapukaa paikalle ajoissa, jotta ehditte valmistautua treenikuntoon (liivi). Vanhemmat ovat tervetulleita jäämään kentän laidalle katsomaan Tenavaliigan pelejä ja leikkejä (2016 osallistuu vanhemman kanssa, tarvittaessa myös 2015). Kannustaminen tehdään aina positiivisessa hengessä ja varsinainen ohjaaminen jätetään Tenavaliigan järjestäjille.


Leikin ja pelin tiimellyksessä voi aina sattua jokin vahinko. Järjestäjillä on mukanaan ensiapuvarusteita ja ensiaputaitoinen ohjaaja on aina läsnä Tenavaliigassa. Järjestäjien hoivasta huolimatta lapsella voi olla paha mieli haaverin johdosta ja läheistä aikuista kaivataan tällöin lohduttamaan. Ellemme tavoita sinua kentän laidalta, varmistathan, että saamme sinuun tarvittaessa yhteyden Tenavaliigan aikana.

Kaikki lapset ovat vakuutettuja Suomen Palloliiton Pelipassivakuutuksella Tenavaliigaa harrastaessaan. Jos mahdollista haaveria pitää vielä ensiavun jälkeen hoitaa lääkärillä, ota yhteys johonkin seuraavista Suomen Palloliiton sopimuslääkäriasemista:

Suomalainen Vektor vahinkokäsittely vastaa AON-pelipassivakuutuksen jalkapallon pelaajien hoitoon ohjauksesta ja vahinkojen käsittelystä. Vahinkoilmoituksen voi täyttää osoitteessa www.vektor.fi. Täytä vahinkoilmoitus mahdollisimman pian vahingon sattumisen jälkeen! Saat vahvistuksena sähköpostiisi vahinkonumeron.

Tenavaliigan pohjalta perustetaan uusi nuorimman ikäluokan joukkue. Tänä vuonna perustetaan 2015 syntyneiden joukkue. Vanhempien vapaaehtoistyö joukkueen perustamiseksi ja pyörittämiseksi on koko toiminnan peruspilari. Myös vanhemmat joukkueet ottavat mielellään Tenavaliigasta vahvistuksia riveihinsä.

Osallistumismaksu (25€) tulee olla maksettuna 31.7.2020 mennessä, jotta tenavaliigalaisen vakuutus on voimassa.

Tilinumero: FI0457103520031927 Maksun saaja: FCRP P12

Lisätiedot:

Riikka Forsberg 050 555 6665

Reija Ruusunen 050 325 6515


   
Lisää uutisia
FC Ruskon Pallo
«  Huhtikuu   »
Kategoriat