Julkaistu: 16.02.2020 00.00

Kentän käyttö

Ruskon Kunta vastaa kentän ylläpidosta valmistajien ohjeiden mukaisesti ja päättää kentän avaamisesta (keväällä) ja sulkemisesta (talvella). Kunta avaa kentän kevään huoltotöiden jälkeen (harjaus + rouheen lisälevitys + maalien avaaminen).

Roskaaminen on kiellettyä kentällä. Erityisesti purukumi suussa on kiellettyä mennä kentälle, koska sitä on mahdotonta saada irti juoksuradalta ja tekonurmelta. Samoin kiellettyä on maata ja kiipeillä maaliverkoissa.

Jos keinonurmella sarjapelejä tms. on joukkueilla mahdollisuus siirtyä Hiidenvainion ja Kirkonkylän väliselle nurmelle tai Kirkonkylän koulun kentälle.

Maalit

Ruskon kunta vastaa kentän maaleista ja maaliverkoista (poislukien 3x2 maalit). FC Ruskon Pallo vastaa 3x2 m maaleista ja niiden maaliverkoista.

Maalit siirrettävä pyöriä käyttämällä!

MAALEJA EI RAAHATA KEINONURMEA PITKIN ! !

Harjoittelu talvella

Maaleja säilytetään talvella kentän väestösuojan puoleisessa päädyssä. Keinonurmella saa harjoitella talvella, jos se ei ole lumessa tai jäässä. Harjoituksien päätyttyä maalit palautettava säilytyspaikoille.

Lumen poistaminen kentältä

Kentän pinnalta ei saa koneellisesti poistaa lunta. Jos lunta poistetaan kentän pinnalta (esim lumikola), niin sinne tulee jättää n. 5 cm kerros suojaamaan keinonurmea.

Vuorot

Yleisurheilijoiden vuoron aikana kentällä ei harjoittele yksikään FC Ruskon Pallon joukkueista. Tällöin joukkueet harjoittelevat luonnon nurmikentällä Ruskotalon edessä tai Kirkonkylän koulun kentällä.

Kun joukkueella on merkitty harjoitusvuoro kentälle, niin joukkueen toimihenkilöillä on oikeus poistaa muut henkilöt omalta harjoittelualueeltaan (poikkeus sarjapelit).

Sarjapelit

Piirisarjan pelipäivät on sijoitettu keinonurmelle juniorien osalta Tiistaille ja Perjantaille ja nappulaikäisten osalta viikonlopulle.

Ruskon pallon vuorot on päivitetty pelien osalta seurakalenteriin.

Yleisiä ohjeita joukkueille

Maalit tulee siirtää kentän laidoille oman harjoitusvuoron loputtua.

Valot KHT:lle

Valot KHT:lle saa laitettua päälle Ruskotalon puoleisesta lukollisesta valokytkin rasiasta. Ensin laitetaan toinen kytkin päälle ja odotetaan että valot syttyvät kunnolla (n. 3-4 min). Vasta tämän jälkeen saa laittaa toisesta kytkimestä valot päälle. Valorasiaan on avaimet Hiidenvainion koulun väestösuojassa (VSS).

3bold maalit

Korkeushyppypatjan suojassa on muutamia matalia maaleja, joita joukkueet voivat käyttää pienpeleissä. Maalit tulee palauttaa aina käytön jälkeen paikoilleen. Maalit ovat kevytrakenteisia, joten käsitelkää niitä varoen - ne eivät kestä esim. istumista tai kovia laukaisuharjoituksia. Ko. 3bold maalit on tarkoitettu nappulajoukkueiden käyttöön.

KHT:n ilmoitustaulu

Kentän virallinen ilmoitustaulu on Hiidenvainion väestösuojan seinässä. Siihen on merkitty vakiovuorot. Samoin kentän vakiovuorot löytyvät Ruskon Kunnan sivuilta netistä.

Avaimet (Ruskotalo; buffetkoppi; KN; VSS)

Avainnippuja on yleensä 2 kpl / joukkue.

Avain 1: Ruskotalon kaappi nro 6 (=> edelleen avaimet kaappi 8 ja 10)

  • Lainatut tuotteet tulee palauttaa samaan kaappin takaisin treenien päätteeksi
  • Treeneissä rikkimenneistä tuotteista tiedotetaan sähköpostissa puheenjohtajalle.

Avain 2: Buffetkoppi

  • Esim. buffet -myynti (avattavan luukun varmistus, että pysyy ylhäällä !)
  • Avaaja on vastuussa sulkemisesta

Avain 3: KHT:n VSS (VSS = Keinonurmen väestösuoja)

  • Läpyskä Ruskotalolle 2/joukkue
  • Avaimia hallinnoi Ruskon kunta => yhteydenotot markku.jessen-juhler@rusko.fi

=> VSS:ssä on edelleen avain KHT valoihin (huom: kts erillisohje valojen sytyttämisestä)

Lopettavien FC Ruskon Pallon toimihenkilöiden tulee luovuttaa saadut avaimet takaisin joko ko. joukkueen toiselle henkilölle tai FC RP:n puheenjohtajalle. Luovutuksesta tulee aina tiedottaa seuran puheenjohtajaa.

Seuran pelipallot ovat väestönsuojassa kaapissa 10. Jokaisella joukkueella tulee olla avain avain tähän kaappiin. Kaapissa on koon 3 palloja 6kpl ja koon 4 palloja 6kpl. Lisäksi kaapissa on pelinohjaajaliivejä. Jos pelitapahtumissa käytetään pelipalloja tai pelinohjaajaliivejä, ne tulee myös palauttaa saman kaappiin.

Avaimia tähän kaappiin saa seuran puheenjohtajalta

Seuran uusimmat
16.03.2020 00.00Pelinohjaajat
23.02.2020 00.00Seuran valokuvaus
23.02.2020 00.00Futsal
22.02.2020 00.00Pelinohjaajamaksut
21.02.2020 00.00Seuran koulutusseminaari
20.02.2020 00.00Talviharjoittelu
Seuran uutisarkisto